Wij geven gratis je boek uit en je ontvangt een royalty! - clusteruitgeverij

Wij geven gratis je boek uit en je ontvangt een royalty! - clusteruitgeverij

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wij geven gratis je boek uit en je ontvangt een royalty!

Ja zo eenvoudig is het. Naast het aanbieden van de vele mogelijkheden als clusteruitgeverij is Schrijverspunt zelf ook uitgever. Elke schrijver is bij ons welkom, want elk manuscript is een prestatie en alleen al om die reden de moeite van het lezen waard. De uitgeverij van Schrijverspunt is er voor iedereen. Wij beoordelen echter wel je manuscript voordat we besluiten of we het willen of kunnen uitgeven.

We kijken met alle respect naar elk manuscript dat we ontvangen. Dat doen we kritisch maar met een positieve insteek. We nemen het uitgeven serieus en dus jouw werk als schrijver ook. We kijken graag of het uitgeven van jouw manuscript binnen onze mogelijkheden past. We verwachten dat het manuscript nog niet eerder is uitgegeven. Maar laten we duidelijk zijn, we geven niet
elk manuscript uit!

Zijn we na het lezen van je manuscript enthousiast dan geven we je boek graag uit. Zijn we enthousiast maar nog niet helemaal tevreden dan ontvang je advies voor mogelijke verbeteringen om het alsnog door ons te laten uitgeven. Zien we geen mogelijkheid om het uit te geven door ons, dan is er nog geen man of vrouw overboord want dan hebben we uitstekende alternatieven om je boek toch uit te kunnen geven.

Het motto van schrijverspunt is al jarenlang 'Voor schrijvers door schrijvers' en dat maken we waar. Vele andere schrijvers gingen je al voor. Veelal tot tevredenheid van de lezers die het boek kochten of b.v. leenden bij de bibliotheek. Bij die groep schrijvers die een boek uitgeven kun jij ook horen. Simpelweg door ons je manuscript toe te sturen.

Wij publiceren je boek en zorgen ervoor dat het voor verkoop beschikbaar komt bij  2500 boekwinkels als Bol.com, Bruna, Cosmox en dergelijke. Elk kwartaal ontvang je van ons een overzicht van de verkoopresultaten en betalen we je een royalty per verkocht (e-)boek. Je behoudt zelf de auteursrechten. Wij zorgen voor een nette opmaak van je boek en een aantrekkelijke cover. Dat allemaal zonder jarenlange contracten en
zonder een financiŽle investering of enig risico. Je boek wordt dus helemaal gratis uitgegeven!

KLIK HIER als je meer wilt weten over deze mogelijkheid en om ons je manuscript toe te sturen!

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu